NewsNews

Pa vermoor na bewering peuter (2)

Die pa van ‘n twee jarige dogtertjie is vanoggend (3 Augustus) naby Rustenburg in verband met die moord op sy kind in hegtenis geneem.

Die pa van ‘n twee jarige dogtertjie is vanoggend (3 Augustus) naby Rustenburg in verband met die moord op sy kind in hegtenis geneem.

Volgens Brigadier Sabata Mokgwabone, polisiewoordvoerder, het die man homself in die huis saam met die dogtertjie toegesluit. Die ma en ses-jarige seun het uit die huis uit gevlug nadat die man glo die ma aangerand het.

“Die man het verskeie goedere in die huis gebreek. ‘n Polisieonderhandelaar is na die toneel ontbied maar die verdagte het nie saam gewerk nie. Hy is uiteindelik deur die taktiese reaksiespan in hegtenis geneem. Beamptes het die kind se lyk in die huis gevind. Dit blyk dat sy veelvuldige steekwonde opgedoen het,” het  Mokgwabone gesê.

Die man is onder polisiebewaring by ‘n hospitaal opgeneem. Hy sal na verwagting binnekort op aanklag van moord in die landroshof in Rustenburg verskyn. Die provinsiale kommisaris, Lt. Gen. Sello Kwena het sy skok oor die moord  uitgespreek.

Hier is ‘n skakel na die oorspronklike berig:

https://potchefstroomherald.co.za/75924/pa-vermoor-na-bewering-peuter-2/

Related Articles

Back to top button