Editor's noteEntertainmentLifestyle

Happenings

Save the date

Today

The East Rand Woodworkers’ Association will hold their annual fair at the Northfield Methodist Church Hall, corner of Aerodrome Drive and Hurricane Avenue,, Airfield, Benoni between 9am and 2pm. Free entrance and prizes to be won.

The Siloam Ministries, situated in 2 Louw Road, Dalpark Extension Nine, will hold a workshop on drug education from 9.30am to 1pm. Entrance fee includes lunch. For queries and registration contact 011 915 5620.

14 – 18 September

Felicitas Skool bied sy jaarlikse revue by die skool aan. Leerders en personeel nooi die publiek uit om die puik produksie te gaan geniet. Kaartjies kan by die skool gekoop word (011 813 4142).

18 September

Hoërskool Die Anker bied ‘n Duitse-aand in die skoolsaal aan, met ‘n eg-Duitse “Oompha”-orkes en smullekker Duitse versnapperinge. Kaartjies kan by die skool gekoop word. Vir meer inligting, kontak vir Dina Abbott (011 817 1321).

19 September

‘n Groot 4×4-dag in samewerking met die K4-Alliance groep vind vanaf 7.30vm by Muriel Brand Skool plaas. Daar sal ook ‘n kermis gehou word en ses hoërskole sal aan ‘n sewes rugby-toernooi deelneem. Die dag beloof om iets vir jonk en oud te bied. Genoeg eet- en drinkgoed sal beskikbaar wees. Vir meer inligting, skakel vir Pieter Uys (0722881291).

September 30

Brakpan Women United in Prayer meeting at the Assembly of God Fellowship, 114 Germains Street, at 2.30pm. This is an interdenominational women’s prayer group. For more information contact Lynne van Wyk (011 915 0026).

9 – 10 Oktober

Die Pannefees word op die sportgronde van Laerskool Die Arend aangebied. Kunstenaars soos Steve Hofmeyer, Gerhard Steyn en Arman Hofmeyr gaan optree. Hope vermaak, stalletjies, uitstallings, eetgoed. Inskrywings vir Mej Carnival Toyota (vanaf ses tot 60 jaar) kan ook nou gedoen word. Vir meer inligting, kontak vir Martie Greyvenstein (082 461 9270).

29 Oktober

Die Laerskool Dalview bied ‘n gholfday aan by die Royal Oak Gholfbaan. Persone wat belang stel om te speel of betrokke wil raak met borgskap kan vir Danie Binneman kontak (082 469 5996).

31 Oktober

Stoffberg se 1995 matrieks beplan ‘n 20-jaar reünie by die Hoërskool Stoffberg lapa, vanaf 4vm tot laat. Oud-Stoffbergers kan vir Erika Cilliers kontak (082 499 0965 of per e-pos by stoffberg95reunie@gmail.com).

Visit the event page for more events

General:

Every Tuesday

A Narcotics Anonymous meeting for people who have a problem with drugs, or think they might have a problem with drugs, is held every Tuesday, at 7.30pm, at the St John the Baptist Catholic Church, at 74 Queen Avenue.

Elke tweede Dinsdag

Die Brakpan-tak van die Vroue-Landbou-Unie vergader elke tweede Dinsdag van die maand om 10vm, in die saal van die NH Kerk, te Dirk van der Hoffstraat. Belangstellendes kan vir Hettie Basson kontak (082 925 1766).

Every Wednesday

A soup kitchen is held every Wednesday at the St John the Baptist Catholic Church, at 74 Queen Avenue, from 4.30pm to 6.30pm.

Every first Thursday

The Brakpan Homecrafts Society meets every first Tuesday of the month, in the St Peter’s Anglican Church hall, at 10am. New members are welcome. For more information contact Jane Donker (011 915 2539).

Every last Thursday

A Parkinson’s Disease support group meeting takes place every last Thursday of the month, at Rynpark 6, corner of Struben and Parker streets, Rynfield, Benoni. The meeting starts at 10am. Contact Heather Smith for more information (011 849-8509).

Every Saturday

The Brakpan Dog Training Club meets every Saturday, at 3pm, at the club, in Hospital Road (opposite the Sherwood Shopping Centre). For more information contact Pam Bubb (082 492 1062).

Every Sunday

Mountain bikers who are interested in doing cross-country rides on Sundays can contact Athol Davis (082 857 5747).

Every last Sunday

The Just Wheels Car Club will host an open day at the clubhouse, every last Sunday of the month. The club is situated at 169 Kitzinger Avenue, Dalview.

Looking for new members

The Eastern War Games Club (battles with model soldiers) is looking for new members. For more information contact Ben Booysen (076 134 8488).

 

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button