EntertainmentLifestyle

‘n Kers-ete met ‘n GROOT verskil

Geniet hierdie Kersfees, 'n Kers-ete met 'n verskil

Hoekom elke jaar die gewone tradisionele kers-ete geniet.

Boonop jaag dit jou sakke vol geld uit die sak.

‘n Kers-ete met ‘n verskil, en sommer vir die pret kan soos volg wees.

Laat elke familie lid en vriend besluit wat is hulle twee of drie gunsteling kosse wat hulle geniet.

‘n Vriendin het vertel dat hulle dit een jaar gedoen het en dat die tafel gekreun het onder al die ongewone kersfees kos en dat alaml dit baie geniet het. Sou jou Kerstafel kan dalk soos volg daarna uitsien as julle ‘n familie of vriende kring van ses gaan wees.

Ons het ‘n klein proeflopie in ons kantoor gedoen met ses personeel lede en ons Kersfees tafel sal soos volg daarna uitsien, ‘n regte egte Suid-Afrikaanse kerstafel:

Skaapbredie

Kort rib

Frettata

Gebraaide skaaptjops

Gekookte eiers

Klein gestoomde blomkooltjies

Spare rib

Gebakte Hoender

Rack of lamb

Soetbrood

Heelboontjies met suur room en Simba skyfies

Soetpatats

Gebraaide chuck

Gebraaide/gekookte mielies

Pap en sous

 Skaapboud

Gerookte taai hoendervlerkies

Gebraaide kersie tamaties

Dit klink vir ons na ‘n treffer, en vir die grap gaan ons, ons eie kershoedtjies maak van koerantpapier.

Geniet julle kers-ete.

Sou iemand dalk hierdie jaar die ongewone wil aanpak, ons soek jou fotos. Stuur dit aan bertus@herald.co.za

Stay in the know. Download the Caxton Local News Network App here.

Bertus de Bruyn

Bertus de Bruyn is based in Mbombela, Mpumalanga. De Bruyn has been employed by Caxton since 2009. After a short sabbatical of two years, De Bruyn is back at the place he called home, Caxton, at Lowveld Media. He is currently the digital content manager, but has 14 years of journalism skills, news editor, and acting editor duties behind his name.

Related Articles

Back to top button