NewsSchools

JJ’s in Hoëveldtennisspan

Al vier spelers is in die Hoëveldspan ingesluit.

Jacques Slabbert (0/11) en Danika Drotsky (0/13) in die voorste ry het albei tweede in hul onderskeie afdelings in die Hoëveld-tennisliga geëindig. Agter hulle staan Stefan du Toit (0/13) met 'n vierde plek en Wianka Cloete (0/10) wat as die topspeler in haar ouderdomsgroep aangewys is. Al vier spelers is in die Hoëveldspan ingesluit.
Jacques Slabbert (0/11) en Danika Drotsky (0/13) in die voorste ry het albei tweede in hul onderskeie afdelings in die Hoëveld-tennisliga geëindig. Agter hulle staan Stefan du Toit (0/13) met ‘n vierde plek en Wianka Cloete (0/10) wat as die topspeler in haar ouderdomsgroep aangewys is. Al vier spelers is in die Hoëveldspan ingesluit.

Related Articles

 
Back to top button