NewsSchools

New Republic School – Spring Walk a day of great fun

Op Donderdagaand, 15 Oktober, bied NRS weer die gewilde jaarlikse Koorfees in die saal van Hoërskool Vryheid aan. Verskeie skoolkore van Vryheid en omgewing sal optree. Die geleentheid begin om 6:00nm vir 6:30nm. Kaartjies is by die deure beskikbaar teen R20 per persoon.

 

LAST Wednesday NRS held its annual spring walk at the NRS sport fields.

The whole school took part and it was a fun day that was enjoyed by all. At the same event, the NRS crosscountry championships for u/9 to u/14 boys and girls took place. The following athletes came first in their respective age groups: Swehihle Mbatha and Karabo Mbele (u/9); Bandile Madi and Amahle Sibisi (u/10); Miso Hlope and Siyamthando Nkosi (u/11); Buhle Thusi and Simphiwe Xaba (u/12); Andile Madi and Jade Ross (u/13) and Zwakele Chonco and Ariane Janse van Rensburg (u/14). Congratulations!

Cricket: On September 14 our u/11 team played against Michaelis. Michaelis won the match.

On September 16 our u/13 team also played against Michaelis. NRS batted first and made 142 runs for 3. Michaelis answered with 100 for 8 in 20 overs, so NRS won the match. Our best batsman was Joshua Stride who made 72 runs. Well done!

Last week our cricket teams played their last matches of the season against Pongola. The u/11 team batted first and made 89 runs. Then Pongola made 92 runs and won the match. Our best batsman was Owen Morgenrood with 55 not out.

In their match the u/13 team also batted first and scored 200 runs. Pongola made 117 runs, so NRS won by 83 runs. The batsmen who stood out, were Joshua Stride with 54 not out, Joshua Stoltenkamp with 50 not out, and OJ Hughes with 54 not out.

Koorfees: Op Donderdagaand, 15 Oktober, bied NRS weer die gewilde jaarlikse Koorfees in die saal van Hoërskool Vryheid aan. Verskeie skoolkore van Vryheid en omgewing sal optree. Die geleentheid begin om 6:00nm vir 6:30nm. Kaartjies is by die deure beskikbaar teen R20 per persoon.

Personalia: Baie geluk aan mnr I Potgieter wat verlede Saterdag getroud is. Ons wens hom en sy vrou ’n gelukkige en geseënde huwelikslewe toe.

Ons wens ook vir mev R McKenzie ‘n spoedige herstel toe ná haar operasie.

Belangrike datums

 

12 Oktober – Skool heropen

15 Oktober – Koorfees

Related Articles

Back to top button