Local newsNews

Happenings

See what is happening in Brakpan.

• 23 September
‘n Trots in Afrikaans Erfenis Fees word by die Opskop Venue te Escombelaan 52, Jan Smuts Park gehou, met kunstenaars soos Manie Jackson, Monique Kay, die Ventertjies en vele meer. Daar sal stalletjies beskikbaar wees, heerlike kos, boeresport en Volkspele. Om ‘n stalletjie te bespreek of vir navrae kontak Natalie van Coppenhagen by 084 202 8224, of stuur ‘n e-pos na opskopvenue@gmail.com.

• 24 September
Just Wheels Motorklub se opedag word by die klubhuis te Kitzingerlaan 169 gehou vanaf 09:00 tot laat. Die tema vir die dag is Italiaans maar soos gewoonlik sal daar ‘n groot verskeidenheid voertuie te besigtig wees. Daar sal ook vermaak, stalletjies en ponieritte wees en die SANBD sal teenwoordig wees sodat besoekers ook kan bloed skenk.

• 29 September
Die NG Kerk, Brakpan-Noord (reg oorkant die munisipale swembad) bied ‘n kermis aan vanaf 17:00 en die publiek word uitgenooi om dit by te woon. Heerlike eetgoed sal te koop wees en daar sal ook speletjies vir die kinders wees en ander vermaak.

• 7 Oktober
‘n Reünie vir die matrikulante van die Hoërskool Stoffberg van 1993 vind plaas by die skool. Belangstellendes kan vir Annelize Germishuys by 083 459 7125 kontak.

• October 14
Sip ‘n Crochet is hosting a crochet day at the Brakpan Garden and Pet Centre from 10:00 to 14:30. Everyone is welcome, from beginners to advanced. RSVP with Heather Benderman on 083 580 4756. Crocheters have to bring their own 4.5mm needles and tools, but yarn will be supplied. Lunch will be between 12:15 and 13:00.

• October 28
The East Rand Children’s Haven (ERCH) will hold their mERCHandise market from 09:00 to 15:00. The first 10 vendors to book a stall will be able to book for free. No food or drinks stalls will be allowed, as ERCH is selling their own food and drinks. For more information, or to book a stall, contact Diane Burger on 082 565 7777.

General
• Brakpan parkrun is open every Saturday at 07:50 at the Brakpan Sports Centre (across from the library). Runners, walkers and volunteers are welcome. It is free, just bring your running tag/barcode. You run, walk or jog at your own pace.

• Die Brakpan-tak van die Vroue Landbou-Unie vergader elke tweede Dinsdag van die maand om 10:00 by die Just Wheels Motorklub se klubhuis, Kitzingerlaan 169. Belangstellendes kan Elsabe Grobler by 082 891 4514 kontak.

• A second-hand clothing sale will take place on Tuesdays and Thursdays from 08:00 to 11:30 at the NG Kerk Brakpan-Oos, corner of Boundary Road and High Street. Good quality clothing at discount prices. Call Hester Bosch at 083 307 0649.

If you have an event planned, you can submit it for inclusion in the Happenings column. These include community projects, fêtes, school events, church fundraisers and more.

The events included in this section are done at the editor’s discretion. The deadline for submission of entertainment events is 11:00 on Monday. Email details to thelma@caxton.co.zaFollow Us: Facebook: Twitter: Instagram

Related Articles

Back to top button