EntertainmentNews

Aardklop Opening: Feesprogram vir 2024 bekend

“Te-midde van die skynbaar onophoudelike stryd en struikelblokke van ons tyd, is daar ‘n baken van lig wat ons saambring: Kuns!” – Alexa Strachan. Aardklop, die langverwagte jaarlikse fees wat die kreatiwiteit en samelewing vier, is terug vir 2024 en beloof om ‘n spektaakel van vermaak, refleksie en gemeenskap te wees. Met ‘n aankondiging wat …

“Te-midde van die skynbaar onophoudelike stryd en struikelblokke van ons tyd, is daar ‘n baken van lig wat ons saambring: Kuns!” – Alexa Strachan. Aardklop, die langverwagte jaarlikse fees wat die kreatiwiteit en samelewing vier, is terug vir 2024 en beloof om ‘n spektaakel van vermaak, refleksie en gemeenskap te wees.

Met ‘n aankondiging wat lank gewag is, het Momentum Beleggings die amptelike feesprogram bekendgestel, en dit is ‘n viering wat elke senuwee van kuns en kultuur raak. Die uitvoerende hoof, Alexa Strachan, is vol opwinding oor die aanbiedings vir hierdie jaar. Sy beklemtoon die belangrikheid van die fees se rol in die uitdagende vraagstukke van ons tyd, en hoe dit die verskeidenheid en rykdom van ons samelewing weerspieël. “Ons feesaanbod is opwindend en volrond, met immergewilde kunstenaars en vermaak, maar ook met die nodige uitdagende aanbiedings. Want wat sal die kunste tog wees indien sy vergeet om die steeds belangrike vrae te vra aan ons as ’n bitter unieke samelewing?” sê Alexa Strachan, uitvoerende hoof van Momentum Beleggings Aardklop.

Die program spog met ‘n wye verskeidenheid van geleenthede vir feesgangers van alle ouderdomme en belangstellings. Vir diegene wat hulle wil verdiep, bied die teater ‘n reeks produksies wat diep besinning en emosionele impak beloof. Van die Kanna-bekroonde “Die Stoele” met Antoinette Kellermann en Chris van Niekerk tot die aangrypende Joanie Combrinck en Laurinda Hofmeyr se -Loos, daar is ‘n stuk vir elke smaak en gemoedstoestand.”Aardklop het in 2023 daarin geslaag om die kunste te laat vlamvat met ’n verskeidenheid teater- en feesterreinervarings. Ons, as naamborg, is opgewonde om weer te kan bydra tot hierdie persoonlike ervarings,” sê Dr Fränzo Friedrich, bemarkingshoof van Momentum Beleggings.

Vir die liefhebbers van musiek is daar ook geen tekort aan vermaak nie. Met ‘n indrukwekkende lyn van kunstenaars soos Amanda Strydom, Refentse, en Nataniël wat die verhoë betree, is daar ‘n klank vir elke oor. Nataniël se nuwe komposisie, “Mass for the Good Princes”, beloof ‘n ervaring van geestelike verheffing en refleksie.

En vir die kleintjies en jeug is daar ook ‘n spesiale bederf van vertonings en aktiwiteite wat die verbeelding aanvuur en die kreatiwiteit bevorder. Van “Liewe Heksie vang vis” tot die Aardklop Pronk Podium, daar is iets vir elke jong siel om van te geniet.

Nie net ‘n fees vir die verhoog nie, Aardklop bied ook ‘n ervaring op die terrein self, met ‘n oorvloed van stalletjies, kos, en musiek wat die atmosfeer van viering en samekoms aanvul. Hier, tussen die klanke en geure, word vriendskapsbande gesmee en herinneringe gemaak wat vir ‘n leeftyd sal duur.

Met die feesprogram reeds beskikbaar vir die publiek om te bestudeer, is dit tyd om jou kalender te merk en jou kaartjies te bespreek. Die geleentheid om die kuns in al sy glorie te ervaar en om saam te kom as ‘n gemeenskap kan nie gemis word nie. Kry die feesprogram vanaf 12 Junie by Aardklop.co.za.

Kaartjieverkope is landwyd oop vanaf Maandag 17 Junie 2024 by www.ticketpro.co.za, maar lesers/luisteraars word graag verwys na die  webblad vir die volledige feesgids, vanwaaraf die kaartjie-skakel hul na Ticketpro sal neem. www.aardklop.co.za

  • Feesdatums: 24-29 September 2024 (Dinsdag tot Sondag)
  • Feesterrein oop: 24-28 September 2024 (Dinsdag tot Saterdag)

 

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button