Sport

Pumas wil jol

Die Haaie het hulle swaargewigte uitgehaal vir Vrydagaand se kragmeting teen die Pumas in Durban, terwyl die Pumas vanoggend toe hy sy vyftiental aangekondig het, hom duidelik nie gesteur het aan die haaiplanne nie.

Die gewese Vrystater, Daniel Maartens, is nie ’n reus soos die Haaie se JJ van der Mescht nie, maar hy kan soos Chris Grobler altyd gesê het, “jol”.
Terwyl die Haaie gaan probeer om die Pumas te boelie sal die Laevelders volgens alle aanduidings “jol”.

Pumas: Davon Williams, Morné Joubert, Erich Cronje, Ali Mgijima, Etienne Taljaard, Theo Boshoff, Ginter Smuts, Francois Kleinhans, Phumzile Maqondwana, Daniel Maartens, Pieter Janse van Vuren (k), Darrien Landsberg, Ruan Kramer, HP van Schoor, Liam Hendriks. Plaasvervangers: Marko Janse van Rensburg, Wikus Groenewald, Brandon Valentyn, Heath Backhouse, Chriswill September, Wayne van der Bank, Tapiwa Mafura, Dewald Maritz.

 
Back to top button