Sport

Groot kanonne wag op Blou Bulle

Die Pumas se grofgeskut is reg om die Blou Bulle moreaand op die Mbombela stadion aan te durf en nou praat ons nie van die Long Tom kanon nie, maar Morgan Naudé, Francois Kleinhans, AJ le Roux en Pieter van Vuuren.

Wanneer die veldslag voorlangs gewen is wag die vlugvoetige Devon Williams, Ali Mgijima en Tapiwa Mafura agterlangs om verder verwoesting te saai.

Die Bulle se jong span kan geen gunste verwag nie en met die ervare Neil Marais op losskakel, wag daar ’n moeilike aand op die Bulle.

’n Interessante keuse op die Pumas se plaasvervangerbank is die jong Middelburger, Michael Benadie.

Die Bulle kies eers vandag hulle span maar dieselfde vyftiental wat teen die Oostelike Provinsie begin het, sal waarskynlik na Nelspruit reis.

Pumas: Devon Williams, Morne Joubert, Sebastiaan de Klerk, Ali Mgijima, Tapiwa Mafura, Neil Marais, Chriswill September, Francois Kleinhans, Kwanda Dimaza, Phumzile Magondwane, Pieter van Vuren (k), Brandon Valenryn, Ig Prinsloo, AJ le Roux, Morgan Naudé. Plaasvervangers: HP van Schoor, Dewald Maritz, Ruan Kramer, Michael Benadie, Darrien Landsberg, Dian Badenhorst, Eddie Fouché, Erich Cronje.

Do you have a news lead?

Contact our editorial office on 013 243 1434 or our standby number for emergencies on 072 248 3855 to share your story with us.

Follow us on the Middelburg Observer Facebook group or page or send a WhatsApp to 072 248 3855 with the words “add me” for the latest news.

 

 

Notice: Coronavirus reporting at Caxton Local Media aims to combat fake news

Dear reader,

As your local news provider, we have the duty of keeping you factually informed on Covid-19 developments. As you may have noticed, mis- and disinformation (also known as “fake news”) is circulating online.

Caxton Local Media is determined to filter through the masses of information doing the rounds and to separate truth from untruth in order to keep you adequately informed. Local newsrooms follow a strict pre-publication fact-checking protocol.

A national task team has been established to assist in bringing you credible news reports on Covid-19. Readers with any comments or queries may contact National Group Editor Irma Green (irma@caxton.co.za) or Legal Adviser Helene Eloff (helene@caxton.co.za).

 

 

 

 

 
Back to top button