Video: Hondjies in rivier gegooi

’n Skokkende video wat wys hoe ’n jong vrou babahondjies in ’n rivier gooi, het hewige reaksie op Facebook ontlok. Me. Michelle Pieterse het die video van Facebook afgelaai en die volgende op die die Middelburg Observer Facebookblad geskryf:

“Ek het via Facebook nou ’n video afgelaai van ’n bloedjong meisie wat babahondjies in ’n emmer gepak het en doodluiters in die rivier gaan gooi het. My hart is so seer ek kan nie die prent uit my kop kry nie. Sê my asseblief waar mens met die video kan heen gaan sodat stappe geneem kan word, en watse stappe? Groot asseblief! Ek kan nie sien dat so iets maar net okay is nie!”

Almal het beaam dat die persoon vervolg moet word, maar niemand weet wáár die video vandaan kom nie.

Die Observer het die video onder oë gehad en dit is duidelik dat die video nié in Middelburg geneem is nie. Na aanleiding van die taal wat gepraat word, is dit heel moontlik ook in ’n ander land geneem.

 

5 Comments

  1. dis barbaars!!!!!! kan nie glo mense kry sulke wreedagtige mense nie… het hulle nog nooit gehoor van die DBV nie??

  2. Goeie naand. Ek is nou vreeslik hartseer oor die video van die jong meisie wat die onskuldige baba hondjies in die rivier gooi. Ek is vreeslik lief vir diere en se mense wat iets doen aan diere moet toe gesluit word en die sleutel moet weg gegooi word. Die mense het geen skaampte gehaat om te “BRAG” daaroor dis vieslik ek stem saam Michelle pieterse daar moet ‘n manier wees dat daar streng stappe geneem word teen daai diere mishandelaars.

  3. Dit is duidelik dat sy en die video maker geestelik versteurd is, dis siek verby. Kap hulle hande af en steek hulle oë uit en vat weg die honde van hulle af, laat hulle self sukkel.

 
Back to top button