Local newsNews

Happenings

See what is happening in Brakpan.

• 24 Junie
Die NG Kerk Brakpan-Noord, Gardinerlaan 101, bied ‘n damesoggend met die radiopersoonlikheid Amoré Bekker, aan. Die program sal om 10:00 begin en verversings is by die kaartjieprys ingesluit. Skakel Jenny Opperman by 072 136 5253 om te bespreek.

• 25 Junie
Die Just Wheels Motorklub se opedag word by hul klubhuis in Kitzingerlaan 169 aangebied. Benewens ‘n groot uitstalling van voertuie sal besoekers ook ’n magdom stalletjies kan besoek. Eet- en drinkgoed sal beskikbaar wees. Die toegang is gratis.

• 25 Junie
Meals on Wheels verkoop Sondag heerlike pannekoeke wat vanaf 8vm afgehaal kan word te Glamorganlaan 32, Dalview. Die pannekoek sal teen R6 elk verkoop of R60 vir 12. Vir bestellings kan Nico by 083 263 9427 gekontak word.

• August 9
The Just Wheels Ladies Charity Event will raise funds for the San Michele Home and the Jabes Care Centre. The artist Kabous will be the MC. The fundraiser starts at 10:00 and will be held at the Just Wheels Club, 1 Small Street, Dalview. Contact Bolla van Heerden at 084 428 7767.

• General

• Brakpan parkrun is open every Saturday at 07:50 at the Brakpan Sports Centre (across from the library). Runners, walkers and volunteers are welcome. It is free. Just bring your running tag/barcode. You run, walk or jog at your own pace.

• Die Brakpan-tak van die Vroue Landbou-Unie vergader elke tweede Dinsdag van die maand om 10:00 by die Just Wheels Motorklub klubhuis in Kitzingerlaan 169. Belangstellendes kan Elsabe Grobler by 082 891 4514 kontak.

• A second-hand clothing sale will take place on Tuesdays and Thursdays from 08:00 to 11:30 at the NG Kerk Brakpan-Oos, corner of Boundary Road and High Street. Good-quality clothing is available at discount prices. Call Hester Bosch at 083 307 0649.

If you have an event planned, submit it for inclusion in the Happenings column. These include community projects, fêtes, school events, church fundraisers and more.

The events included in this section are done at the editor’s discretion. The deadline for submission of entertainment events is 11:00 on Monday. Email details to thelma@caxton.co.zaFollow Us: Facebook: Twitter: Instagram

Related Articles

 
Back to top button