Photo GalleriesSport

Seniors saam op die gholfbaan

Senior lede van beide die Parys Golf & Country Estate en Vaal de Grace gholfklubs het onlangs vir die eerste keer besluit om nouer bande te smee en sal daar voortaan nou Dinsdae saam sosiale gholf gespeel word. Die sosiale spel is die voorloper vir interklub kompetisies wat later beoog word. Met die eerste kompetisie …

Senior lede van beide die Parys Golf & Country Estate en Vaal de Grace gholfklubs het onlangs vir die eerste keer besluit om nouer bande te smee en sal daar voortaan nou Dinsdae saam sosiale gholf gespeel word.
Die sosiale spel is die voorloper vir interklub kompetisies wat later beoog word.
Met die eerste kompetisie was Frikkie Schwim en Koos Snyman die naaste aan die pen. Hul prys is geborg deur Old Mutual, Waterstraat 18, Parys.
Alle seniors is welkom om voortaan Dinsdae om 07:30 aan te meld op die gholfbaan.
“Kom ons bring dorpenaars en gholflandgoed-bewoners op hierdie wyse bymekaar,” sê die organiseerders.

Related Articles

 
Back to top button