News

Bekende reservis die naweek oorlede

Daar is pas verneem dat die welbekende mnr. Thys de Beer die naweek oorlede is.

Huldeblyke stroom steeds in op sosialemedia vir die groot Middie-ondersteuner.

Mnr. De Beer as ’n aktiewe lid van die gemeenskap, en het onder andere voorheen op die beheerliggaam van Hoërskool Middelburg gedien.

Hy was ook jarelank ’n polisie reservis. Mnr. De Beer was ’n groot Hoërskool Middelburg ondersteuner en is gereeld langs die sportvelde by die skool opgemerk, waar hy luidkeels die skool ondersteun het.

Familielede wou op die stadium nie uitbrei oor die verlies nie.

 

 

 

Do you have a news lead?

Contact our editorial office on 013 243 1434 or our standby number for emergencies on 072 248 3855 to share your story with us. Follow us on the Middelburg Observer Facebook group or page or send a WhatsApp to 072 248 3855 with the words “add me” for the latest news.

Notice: Coronavirus reporting at Caxton Local Media aims to combat fake news

Dear reader,

As your local news provider, we have the duty of keeping you factually informed on Covid-19 developments. As you may have noticed, mis- and disinformation (also known as “fake news”) is circulating online.

Caxton Local Media is determined to filter through the masses of information doing the rounds and to separate truth from untruth in order to keep you adequately informed. Local newsrooms follow a strict pre-publication fact-checking protocol.

A national task team has been established to assist in bringing you credible news reports on Covid-19. Readers with any comments or queries may contact National Group Editor Irma Green (irma@caxton.co.za) or Legal Adviser Helene Eloff (helene@caxton.co.za).

Back to top button