News

Toni se begrafnis aanlyn

Toni Jansen van Vuuren, die spontane vrou wat Sondag in haar slaap aan kanker oorlede is, se roudiens is Donderdag, om 11:00, uit die Hervormde Kerk, Noord gemeente in Vygiestraat (Kanonkop, Middelburg).

Weens Covid-19 regulasies mag slegs 100 mense die diens bywoon en die familie het dit goedgedink om dit ook aanlyn beskikbaar te stel.

Die diens sal net voor 11:00 op Toni se Facebookblad geplaas word, vir persone wat dit aanlyn wil volg en vir familie en vriende oorsee wat nie die geleentheid kan bywoon nie.

Bel haar dogter, Jenni, of WhatsApp haar by 066 233 3297 om plek te bespreek vir die roudiens.

Do you have a news lead?

Contact our editorial office on 013 243 1434 or our standby number for emergencies on 072 248 3855 to share your story with us.

Follow us on the Middelburg Observer Facebook group or page or send a whatsapp to 072 248 3855 with the words “add me” for the latest news.

Notice: Coronavirus reporting at Caxton Local Media aims to combat fake news

Dear reader,

As your local news provider, we have the duty of keeping you factually informed on Covid-19 developments. As you may have noticed, mis- and disinformation (also known as “fake news”) is circulating online.

Caxton Local Media is determined to filter through the masses of information doing the rounds and to separate truth from untruth in order to keep you adequately informed. Local newsrooms follow a strict pre-publication fact-checking protocol.

A national task team has been established to assist in bringing you credible news reports on Covid-19. Readers with any comments or queries may contact National Group Editor Irma Green (irma@caxton.co.za) or Legal Adviser Helene Eloff (helene@caxton.co.za).

 
Back to top button