
Het jy al die nuutste Gnocchi-neiging probeer? Hier is ‘n maklike manier om Gnocchi te braai om ligte en donsige bolletjies met bros rande te kry.
Gnocchi is ‘n soort Italiaanse pastabolletjie gemaak van kapokaartappels, meel en eier. Soos jy kan verwag, het gnocchi nie ‘n groot hoeveelheid geur op hul eie nie, so net soos pasta is hulle perfek om in ‘n smaaklike sous voor te sit.
Bestanddele:
- 1 Eetlepel olie
- 1 Eetlepel botter
- 500 g aartappelgnocchi
- Spesery of sous van jou keuse
Metode:
- Verhit die olie en botter liggies in ‘n braaipan totdat die botter gesmelt het. Voeg die gnocchi by. Moenie die pan oorvol maak nie – jy wil hê die gnocchi moet in ‘n enkele laag oor die bodem van die pan versprei word.
- Braai oor matige hitte, roer elke paar minute, tot gaar na jou smaak (ongeveer 10-15 minute).
- Sit die gebraaide gnocchi voor met ‘n ligte sous of jy kan die geur na jou smaak en net so eet.
At Caxton, we employ humans to generate daily fresh news, not AI intervention. Happy reading!
Stay in the know. Download the Caxton Local News Network App here.