Editor's choiceLocal newsNewsNewsSponsored

Promosie: Eduvos bied wêreld van moontlikhede vir matrikulante

Eduvos bied wonderlike studie geleenthede aan alle matrieks van 2023.

Eduvos nooi matrikulante van 2023 uit om ‘n wêreld van moontlikhede te verken.
As Suid-Afrika se beste onafhanklike private hoër onderwysinstellings, bied ons ‘n uitnodiging aan leerders om diverse studiepaaie te verken.
By Eduvos verstaan ons dat die reis na hoër onderwys nie net bepaal word deur matriekpunte nie. Dit is waarom ons verskeie studieopsies bied, sodat elke aspirantstudent ‘n plek kan vind. Selfs as jou matriekpunte nie aan jou verwagtinge voldoen het nie, bied Eduvos hoër sertifikate en voorgraadse programme, wat die pad baan vir jou akademiese aspirasies.
Eduvos se verskeidenheid van meer as 27 internasionaal erkende kwalifikasies is ontwerp om te voorsien aan verskeie akademiese passies en loopbaandoelwitte. Ons verbintenis tot hoë kwaliteit onderwys word beklemtoon deur ons akkreditasie van die Suid-Afrikaanse Kwalifikasiegesag (SAQA). Die uiteenlopende fakulteite van Toegepaste Wetenskap, Handel en Regsgeleerdheid, Geesteswetenskappe, en Inligtingstegnologie is hier om jou toekoms te vorm. Met 12 kampusse regoor die land, staan Eduvos hoog as ‘n baken van toeganklike private hoër onderwys. Ons kampusse voldoen aan ons kampus van die toekomsmodel waar omgewingsvolhoubaarheid, tegnologie en onderwys saamkom om ‘n holistiese leeromgewing te skep. Hierdie kampusse is toegerus met moderne geriewe wat die toekoms van leer ondersteun en help om Eduvos se doel te bereik om teen 2027 Afrika se voorste meta-universiteit te wees.
Eduvos kweek ‘n lewendige en ondersteunende gemeenskap by al ons kampusse. Studente van verskeie agtergronde en nasies kom hier saam en vorm verhoudings wat kulturele grense oorskry. As ‘n ‘Vossie’ sal jy ‘n skat van kampusaktiwiteite en moderne hulpbronne vind om jou studente-ervaring te verryk. Finansiering behoort nie ‘n hindernis te wees vir jou drome nie. Eduvos is trots daarop om bekostigbare onderwys aan te bied, gesteun deur verskeie finansiële vennote en buigbare finansiële opsies.
Indiensneming lê aan die kern van ons missie. Ons deel nie net kennis nie; ons help op ons studente se loopbane te vorm. Ons akademiese kurrikulum ontwikkel saam met die eise van die industrie, om te verseker dat elke kwalifikasie jou toerus met die vaardighede wat die voortdurend veranderende arbeidsmark vereis. In die era van die Vierde Industriële Revolusie berei Eduvos jou nie net voor op verandering nie; ons maak jou ‘n pionier van verandering. Deur vennootskappe met tegnologie-reuse soos EON Reality, bring ons Kunsmatige Intelligensie en Virtuele Realiteit in ons leeromgewing in, wat jou ‘n mededingende voordeel bied in die toekomstige arbeidsmark.
Sluit aan by Eduvos in sy missie om Afrika se potensiaal te ontsluit. Ons bou nie net gegradueerdes nie; ons vorm leiers vir die toekoms. Ons visie strek verder as bloot onderwys; dit gaan oor lewensverandering en die aanwakker van voorspoed vir die Afrika-kontinent.
Tree binne in ons lewendige kampusgemeenskappe en word deel van ‘n opvoedkundige reis wat net so verreikend is as wat dit vooruitdink. Verken, leer, en floreer met Eduvos – die toegangspoort tot ‘n helderder toekoms.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button