SportSportSportSport

Fotogalery: Hoekies vs Gimmies

VANDERBIJLPARK. – Die eerste krieketspanne van die Hoërskool Driehoek en Vereeniging Gimnasium het mekaar die naweek op die krieketveld aangedurf. Driehoek het die kragmeting in die Noordvaalkompetise met 128 lopies gewen. Vaalweekblad was daar om van die aksie vas te vang.

VANDERBIJLPARK. – Die eerste krieketspanne van die Hoërskool Driehoek en Vereeniging Gimnasium het mekaar die naweek op die krieketveld aangedurf. Driehoek het die kragmeting in die Noordvaalkompetise met 128 lopies gewen. Vaalweekblad was daar om van die aksie vas te vang.

Ewald Mulder van die HS Driehoek se eerste kriektspan speel ‘n reguit dryfhou in sy span se kragmeting teen die Vereeniging Gimnasium. Die kragmeting is op 3 September beslis. Foto’s: Ettienne van Rensburg

Back to top button