Entertainment

Die Potchefstroomse Mannekoor: ‘n Nuwe era van musiek!

Die Potchefstroomse Mannekoor het hierdie jaar 'n merkwaardige transformasie ondergaan onder die inspirerende leierskap van Hilde Roos.

Die Potchefstroomse Mannekoor het vanjaar ‘n merkwaardige transformasie ondergaan met ‘n vars, nuwe voorkoms en die aanstelling van ‘n dinamiese koorleier, Hilde Roos. Onder haar inspirerende leierskap, word verwag dat die koor se glorie sal voortleef en gehore sal bekoor soos nooit tevore nie.

Sedert April het die koor reeds vier indrukwekkende optredes gelewer by verskeie gemeentes in Potchefstroom. Hierdie vertonings het baie ure se oefening en toewyding vereis, en het gedien as ‘n springplank om die koor se nuwe klank en repertoire te ontwikkel. Die getroue lede en ondersteuners is in vervoering oor die verfrissende energie en geesdrif wat die koor nou uitstraal.
Een van die opwindende nuwe projekte wat die koor met groot entoesiasme aanpak, is ‘n optrede by die Linder Ouditorium in Johannesburg in Oktober. Die program sal meesterwerke soos Beethoven se Koraal Fantasie, die Sigeunerkoor van Verdi, en hoogtepunte uit Les Misérables insluit. Die Potchefstroomse Mannekoor sal hierdie epiese uitvoering saam met die koor van Jeppe High School, die Drakensberg Old Boys Choir, en soliste lewer, en hulle sal begelei word deur die Randse Simfonie Orkes onder leiding van Carel Henn.

Daar wag ook ‘n vertoning by die Snowflake-venue, waar geliefde Afrikaanse luisterliedjies die fokus sal wees. Die jaar se hoogtepunte word afgesluit met ‘n Kerssangoptrede op 1 Desember, wat altyd ‘n spesiale plek in die gemeenskap se kalender inneem.
Met ‘n vol en ambisieuse program is die koor gereed om saam met Hilde Roos die bul by die horings te pak en onvergeetlike musikale ervarings aan hulle gehore te bied. Manne wat ‘n passie vir sang en koorwerk het, word uitgenooi om by die Potchefstroomse Mannekoor aan te sluit, veral nou terwyl die koor begin met die inoefening van nuwe werke.

Sluit aan by hierdie opwindende nuwe hoofstuk van die Potchefstroomse Mannekoor deur Klaas of Cobus te kontak: +27 84 802 3707 of +27 83 631 0445. Bly ingeskakel vir meer opwindende nuus en vertonings van die koor, wie se toekoms helder skyn onder hul nuwe leierskap.

 

Related Articles

Back to top button